Jij komt toch ook? Vrijdag 26 januari van 17:30 tot 21:00 uur is ons Open Huis. Kom samen met je ouders de school bekijken, proeflesjes volgen, demonstraties bijwonen en sfeer proeven! Docenten én leerlingen presenteren onze school en laten je zien welke vakken we geven en wat we daarnaast organiseren om je schooltijd zo interessant mogelijk te maken.

Ben je leerling in groep 7 of groep 8 en op zoek naar een nieuwe school voor na de basisschool? Kom dan langs! We ontvangen jou en je ouders/verzorgers graag. Op dinsdagavond 23 januari wordt voor de ouders/verzorgers ook nog een speciale informatie-avond georganiseerd.

We raden iedereen aan om op de fiets te komen. Mocht u toch met de auto komen, dan zijn er meerdere grote parkeerplaatsen op loopafstand: naast het hockeyveld van Overbos, bij sporthal de Walvis of naast winkelcentrum Wijkerbaan. De parkeerruimte direct rond de school is beperkt. Wij verzoeken u vriendelijk om bij het parkeren alleen gebruik te maken van de officiële plaatsen en de uitritten van omwonenden niet te blokkeren. Wanneer u op de fiets komt, kunt u gebruik maken van de fietsenstalling op het plein.

Impressie Open Huis 2017

Terug naar overzicht